Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Slider

Starterspakketten

fotostarterspakket

Momenteel zitten de starterspakketten op de woensdag en vrijdag vol. De eerst volgende mogelijkheid op een van die dagen voorzien wij eind januari 2020.

Heb je nog geen ervaring met de paarden en overweeg je een gezellige en leerzame sport waar je je zelfvertrouwen ontwikkelt en nieuwe vrienden maakt? Volg dan onze paardrijlessen voor starters bij onze gezellige manege. Wij bieden 12 lessen voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees meer

Driekwartierslessen

fotostarterspakket

Heb je als kind de starterscursus gevolgd? Dan stroom je in overleg met je instructeur door naar een driekwartiersles. Je bent al een beetje gewend aan de omgang met paarden en kunt de paarden poetsen en opzadelen met steeds minder hulp. Ook heb je nu je balans op het paard meer onder controle en ervaring met stap, draf en sturen.

Lees meer

Dressuurlessen

fotostarterspakket

Heb je als kind of volwassene (officieel of ingeschat door onze instructeur) minstens F3 niveau, dan volg je bij ons de reguliere, wekelijkse paardrijlessen van 1 uur. Deze uurslessen leren je steeds beter met je paard om te gaan en verfijnen jouw paardrijtechnieken.

jeugd: maandag t/m zaterdag, voor tijden zie onze lestijden.
volwassenen: maandag t/m vrijdag, voor tijden zie onze lestijden

Lees meer

Springlessen vanaf F8

springles

Naast dressuurlessen geven wij ook springlessen. Als je al een tijdje paardgereden hebt, kan het zijn dat je meer uitdaging en afwisseling wilt. In de reguliere lessen wordt wel eens gesprongen, maar in een springles focus je je alleen op het springen.

aanmelden per e-mail
beginners (=vanaf F8): woensdag 19.00 – 20.00 uur, F8 en hoger: maandag 19.00 – 20.00 uur, F8; F10 en hoger: zaterdag 12.30 – 13.30 uur.

Lees meer

Aangepaste lessen voor kinderen met een beperking

fotostarterspakket

Sportpsychologe Anne Mariken Duncker is bij onze manege betrokken en geeft privélessen van een half uur of een uur. Deze lessen zijn speciaal bedoeld voor kinderen die belemmerd worden in hun ontwikkeling, die wat angstig zijn, moeite hebben mee te komen in grote groepen, ADHD of een vorm van autisme hebben.

Aanmelden per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer

Allroundles vanaf F6

fotostarterspakket

Ben je een gevorderde, stoere ruiter die graag dressuur rijdt, houdt van het maken van een sprong en het leuk vindt om in de zomerperiode de crossbaan bij de weilanden op te gaan? En wel houdt van een uitdaging en een stoot adrenaline!!! Dan is een allroundles iets voor jou!

aanmelden per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in overleg met je instructeur
aanvangsttijd: dinsdag (F10 en hoger): 20.00-21.00 en donderdag (F6 en hoger): 20.00-21.00 uur

Lees meer

 Contactgegevens

Manege de Eenhoorn
Landlust 3
1111 HP Diemen
020 - 695 3161

Algemene informatie

Kwaliteit en veiligheid

Privacy Verklaring

Lesvoorwaarden

Social Media

facebook col /Manege de Eenhoorn

Rookvrije locatie

 liggend logo rv

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Keurmerken

fnrs4sterren FNRS

sbb beeldmerk SBB Erkend leerbedrijf

logo knhs    KNHS

logo veilig rijden   STG Veilig rijden

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren